Välkommen till Expeditions Online!

Polarexpeditionskryssningar på små fartyg, resor till Antarktis, Svalbard, Grönland och många andra äventyrsresors destinationer!

View All Images

Välkommen till Expeditions Online!

Polarexpeditionskryssningar på små fartyg, resor till Antarktis, Svalbard, Grönland och många andra äventyrsresors destinationer!

Polarexpeditionskryssningar på små fartyg - detta är vår specialitet - vi älskar helt enkelt resor och kryssningar till Antarktis, Arktiska Svalbard, Grönland, Kanada och många andra underbara, äventyrsresors destinationer! Låt oss hjälpa dig att välja den bästa expeditionsresan för dig - vi har personligen besökt alla destinationer som presenteras och rest ombord på alla expeditionsfartyg. Vi ger expert, helt oberoende rådgivning! Vi är nu glada att kunna erbjuda priser i Svenska kroner SEK samt USD, EUR, GBP eller AUD.

Välkommen!

Expeditions Online är en oberoende byrå som uteslutande fokuserar på expeditionskryssningar med små fartyg av hög kvalitet. Företaget grundades 2012, men har dessförinnan över 30 års erfarenhet av polarresor – bland annat som expeditionsledare för ett flertal resor till Antarktis, Svalbard och Grönland. Vi känner polarområdena som vår egen buktappa! Vårt mål är att hjälpa dig att välja den mest passande resan till bästa möjliga pris - alltid med expert, opartisk rådgivning och bekväm, snabb service!

Oavsett om du reser själv, med en partner eller en vän – i en familjegrupp eller annan grupp kan Expeditions Online hjälpa dig att hitta din drömexpedition. Äventyrssökande, kajakpaddlare, klättrare, fotografer, bröllopspar, fågelskådare... vi kan ordna det åt dig! Om du försöker sätta ihop en större grupp eller konferens, kan vi också hitta ett fartyg för dig att blockera utrymme för att chartra en kryssning i Antarktis, Arktis, Galapagos eller någon annanstans.

Låt dig inspireras och upptäck den rena glädjen, oväntade sevärdheterna och det otroliga djurlivet och skönheten i jordens vilda hörn. Vi är passionerade troende på fördelarna och glädjen med småfartygsresor. Dess flexibilitet, förmåga att nå avlägsna vattenvägar och kustlinjer, färre människor i land och ett mycket pedagogiskt program gör små fartygskryssningar till det allra bästa sättet att uppleva platser som Antarktis och Arktis. När du väl har upptäckt expeditionscruising vet jag att du också kommer att bli fast!

Antarktis

Besök den mest underbara resmålen på planeten! På en expeditionskryssning till Antarktis upplever ekoturism på sitt bästa: vittne vildmark, vildmark och skönhet i stor skala, lära av inbordsexperter och upplev en äkta känsla av äventyr. Resa till Antarktis en dag själv ... det kommer att förändra ditt liv!

De flesta kryssningar seglar från Argentina eller Chile till Antarktis halvön. Några lite längre kryssningar seglar söder om Polarcirkeln eller in i Weddellhavet. För en komplett Antarktis upplevelse (och massor av pingviner!) funderar på resor inklusive Sydgeorgien och Falklandsöarna. Om du vill spara tid och en grov sjöpassage finns det Air-Cruises som flyger till Antarktis och möter skeppet där. Episka resor från Australien eller Nya Zeeland besöker Antarktis Rosshavet regionen - hem för stora berg, stora isbergar, fantastiska djurliv och banbrytande upptäcktsresande.

Antarctic Peninsula

Falklands, South Georgia & Antarctica

Weddell Sea Region

Polar Circle Crossing

Antarctic Air-Cruises

Ross Sea & East Antarctica

South Pole and Land Expeditions

Antarctica on a budget

Antarctic Calendar

Arktis

Om du vill resa till Arktis är det bästa alternativet att gå med en expeditionskryssning på en liten skepp, där du kan nå fjärran vildmark otillgänglig för alla andra. Utforska en av planetens vackraste och känsliga miljöer. På en expeditionsresa till Arktis kan du uppleva vilda djur, vildmark och skönhet - och lär dig hela tiden av ombord polära experter. Leta efter isbjörnar och marina däggdjur som valar, sälar och valrosser. Stora kolonier av sjöfåglar kan ses, liksom berg som springar från havet, blå is och slipning glaciärer.

Klicka på huvudkategorierna nedanför i arktiska regioner för mer information och listor över expeditioner. Just nu är mestadels av hemsidans information på engelska men mer information på svenska är på väg! Alla turer är guidade på engelska. 

Svalbard

Greenland

Canadian Arctic

Arctic Calendar

Världens expeditionsresor

Fjärrkusten och öarna världen över lånar sig idealiskt för prospektering av mindre expeditionsfartyg. Samma viktiga aspekter av polar expeditionsresor - expertlärare, fokus på djurliv och landstigningsmöjligheter i avlägsna vildmarksområden - gäller alla kryssningsupplevelser.

Australia & Oceania

Europa and Atlantis

Ice Swimming Adventures

Latin America

Worldwide Calendar

Expeditions Online Newsletter

Sign up to be an Expeditions Online insider and receive info on exclusive deals, discounts and more!